Stadhuisplein

Zoetermeer

Central Z: Van der Kooy Vastgoed herontwikkelt kantoorgebouw naar 18 luxe loftwoningen aan het bruisende Stadhuisplein te Zoetermeer.

Bekijk details

Central Z: Herontwikkeling van de kantoorruimtes aan het Stadhuisplein tot 18 luxe loftwoningen.

 • Locatie

  Central Z: Stadhuisplein te Zoetermeer
 • Metrage

  Van 50 m2 tot 140 m2
 • Start bouw

  Zomer 2018
 • Oplevering

  Voorjaar 2019
 • Functie

  Woonruimte

De loftwoningen kenmerken zich door de hoogte, de combinatie tussen veel lichtinval, industriële vormgeving, gebruik van vides, vrije indeelbaarheid, een open trap en grote balkons en terassen.

Op de begane grond, direct aan het Stadhuisplein, komt de hoofdingang van de woningen. Daar bovenop komen drie etages met in totaal 12 splitlevel woningen variërend van 82 m2 tot 118 m2, 3 'small apartments' tussen de 50 m2 en 58 m2 en 3 'large apartments' tussen de 128 m2 en 140 m2. Op de 'small apartments' na bestaan alle appartementen uit een ruime woonkamer en keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De splitlevelappartementen hebben hun voordeur op de tweede etage.

Bij 6 woningen bevinden de woonlagen zich op de tweede en eerste etage. De andere 6 woningen zijn verdeeld over de tweede en derde etage. Het ene appartement heeft een groot dakterras van wel 20 m2. Het andere heeft een ruim balkon op het zuiden ter breedte van de gehele woning. De verkoopprijs van de driekamerappartementen liggen tussen de € 255.000,- en € 375.000,- vrij op naam.

Beelden impressie

Interesse?

Via onze website www.centralz.nl kunt u zich inschrijven voor dit bijzondere project. 

Stadhuisplein te Zoetermeer

 • Legenda

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van onderstaand contactformulier

* Verplichte velden