Laan van Klapwijk

Pijnacker

24 stijlvolle twee-onder-een-kap en 4 vrijstaande woningen aan de Laan van Klapwijk in Pijnacker-Nootdorp.

Bekijk details

Aan de Laan van Klapwijk in Pijnacker-Nootdorp verrijzen 24 stijlvolle twee-onder-een-kappers en 4 royale vrijstaande woningen. Op fietsafstand van het centrum van Pijnacker en grenzend aan de groene en waterrijke wijk Klapwijk

 • Locatie

  Laan van Klapwijk, Pijnacker-Nootdorp
 • Partners

  van Dullink Makelaars, Adriaan van Erk
 • Oplevering

  Opgeleverd najaar 2017
 • Segment

  Nieuwbouw woningen

Ambachtelijke bouw met veel bijzondere details

Aan de Laan van Klapwijk in Pijnacker-Nootdorp verrijzen 24 stijlvolle twee-onder-een-kappers en 4 royale vrijstaande woningen. Op fietsafstand van het centrum van Pijnacker en grenzend aan de groene en waterrijke wijk Klapwijk. Middenin het groen, met alle voordelen van de stad binnen handbereik. Dat is wonen aan de Laan van Klapwijk. Een rustige, doodlopende laan met woningen aan het water. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. U woont er landelijk in een stedelijk gebied. De RandstadRail en de omliggende provinciale wegen zorgen voor een goede bereikbaarheid van steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

De woningen aan de Laan van Klapwijk hebben een aansprekende, tijdloze en vriendelijke architectuur. Ze stralen duurzaamheid en kwaliteit uit. Geen snelle systeembouw maar een ambachtelijke bouw met veel bijzondere details en duurzame materialen. Individuele toevoegingen geven iedere woning een eigen uitstraling. De grond waarop de woningen gebouwd worden, maakte vroeger deel uit van het boerenbedrijf van de familie Van der Kooij. Al drie generaties lang zijn wij bij deze locatie betrokken. Niet voor niets is het onze ambitie hier een van de mooiste lanen van Pijnacker te realiseren: Laan van Klapwijk, een plek waar u zich snel thuis zult voelen!

Wonen aan de mooiste laan van Pijnacker

Tussen de Monnikenweg en Klapwijk wordt de mooiste laan van Pijnacker gerealiseerd. Met 24 stijlvolle twee-onder-een-kappers en 4 royale vrijstaande woningen. Middenin het groen, maar op een steenworp afstand van Pijnacker Centrum, de RandstadRail naar Rotterdam en Den Haag en de uitvalswegen naar de omliggende steden. De woningen komen op een kavels van circa 290m2 tot circa 630m2. Iedere woning heeft een eigen garage en een oprit waar gemakkelijk twee auto's geparkeerd kunnen worden. Voor bezoekers zijn er aparte parkeerplekken in de wijk.

Alle woningen onderscheiden zich door duurzaamheid en kwaliteit. Geen snelle systeembouw maar ambachtelijke bouw. De garantie voor waardevastheid van uw kostbare bezit! De kwaliteit van de Laan van Klapwijk blijkt niet alleen uit de woningen, maar ook uit de ruimte eromheen. De rust, het groen en de Klapwijkse Plas aan het einde van de laan, zorgen voor een bijzondere sfeer. Iedere tuin is gesitueerd op het zuiden met aan de achterkant een brede watergang.

Wonen in Pijnacker

De Laan van Klapwijk ligt in de vriendelijke gemeente Pijnacker-Nootdorp, midden in het groen en toch centraal tussen twee grote steden. U woont er landelijk met alle voordelen van een stedelijk gebied. Een ideale plaats om te wonen, werken en recreëren. Vanaf de Laan van Klapwijk bent u binnen tien minuten fietsen in het centrum van Pijnacker. Hier zijn alle voorzieningen voor handen. Naast supermarkten vindt u er de nodige speciaalzaken en gezellige horeca. Wilt u uitgebreid gaan winkelen? Dan loopt u van de Laan van Klapwijk binnen vijf minuten naar station Pijnacker Centrum van de RandstadRail. Met een kwartier reizen staat u in hartje Den Haag of Rotterdam. U heeft aan de Laan van Klapwijk geen auto nodig om mobiel te kunnen zijn!

Pijnacker is voor jong en oud ideaal wonen. Uw kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen terecht op verschillende scholen op fietsafstand van de Laan van Klapwijk. Ook buiten school en werk is er genoeg te beleven. Pijnacker heeft een bloeiend verenigingsleven en er zijn gedurende het jaar veel gezellige activiteiten, zoals jaarmarkten, het culturele festival de Verbeelding, de Oranjefeesten en de 12-inchrace. U zult zich hier snel thuis voelen!

Foto impressie

Projectwebsite

Met veel genoegen wijzen wij u op onze projectwebsite www.laanvanklapwijk.nl. Hier vindt u alle informatie omtrent het project, de omgeving en de beschikbare woningen.

Laan van Klapwijk

 • Legenda

Interesse?

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor verdere informatie.

* Verplichte velden