Julianaplein 39

Willemstad

Eco kantoorgebouw in het centrum van Curaçao

Bekijk details

In het hart van het financiële en juridische centrum van Curaçao (Punda) met uitzicht op Berg Altena en vlakbij alle overheids instellingen en de grote accountants wordt op korte termijn een luxe en duurzaam (Eco) kantoorgebouw gerealiseerd van totaal ca 640 m2. wat flexibel onder te verdelen is in 1, 2 of 4 zelfstandige kantoor units met eigen ingang en voorzieningen.

  • Locatie

    Punda, Willemstad, Curacao
  • Metrage

    640 m2 kantoorruimte
  • Segment

    Nieuwbouw ECO kantoorruimte

De kantoren zijn compleet voorzien van: een representatieve entree, systeemplafond voorzien van LED verlichting, mechanisch ventilatie toiletten, airconditioning van het invertertype met aanwezigheidssensors (Daikin), gelaagde gekleurde beglazing, alarm, rook en brandmeldinstallatie, doorlopende ceramische vloertegels (60x60), data en telefoonbekabeling met RJ45 aansluiting en CAT 6 bekabeling, gescheiden dames- en herentoilet. reclame op de paal, indeling in kantoorkamers door middel van systeemscheidingswanden, elektrisch vergrendelde voordeur, per werkplek aansluitingen voor 127 volt, 220 volt, data en telefoon, pantry met voor koelkast gereserveerde plek, rondom het gebouw in het plafond van het dakoverstek LED verlichting, aangelegde tuin, bestrating, parkeerplaatsen belijning, buitencamera’s voor 24x7 monitoring en voldoende parkeerplaatsen.

Door zogenoemde inverter airco’s en LED verlichting, gecombineerd met een super isolatie wordt een langdurige bezuiniging gerealiseerd van minimaal Naf 5,00 per m2 per maand in vergelijk met conventionele bouw. Huurprijsindicatie op dit moment Naf 37,- per m2 per maand excl. OB. Huurperiode 5 jaar met opties tot verlening.

Julianaplein in beeld

  • Legenda

* Verplichte velden