Edelgasstraat 57

Zoetermeer

Bekijk details

Deze representatieve en multifunctionele kantoorunits zijn gelegen op het bedrijventerrein 'Lansinghage' op circa 3 minuten van de Rijksweg A-12 (Den Haag- Utrecht v.v.). De busverbinding met het centrum van Zoetermeer zorgt ervoor dat het complex ook op deze wijze goed bereikbaar is.

 • Locatie

  Edelgasstraat 57 - Zoetermeer
 • Metrage

  vanaf 22,7 m²
 • Huurprijs unit 22,7 m²

  € 275,- per maand (all-in)
 • Huurprijs unit 48 m²

  € 585,- per maand (all-in)
 • Oplevering

  In overleg
 • Functie

  Kantoorruimte

Object

Het betreft totaal circa 48 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.

Opleveringsniveau

Het bedrijfspand wordt opgeleverd in huidige staat voorzien van onder andere: representatieve entree, systeemplafond v.v. inbouw verlichting, mechanische ventilatie en airconditioning (Toshiba), server-/ patchruimte (gemeenschappelijk), buitenzonwering (elektrisch bedienbaar), brandblusmiddelen, lichtkoepels, alarminstallatie, (hard)houten trap, rookmelders, te openen ramen (draai-/ kiep), kabelgoten ten behoeve van data, electra en telefonie inclusief de thans aanwezige databekabeling (utp cat. 5), thans aanwezige vloerbedekking/ marmoleum (als éénmalige verstrekking), brandmeld-/ ontruimingsinstallatie, dames-/ herentoiletgroep, pantry (gemeenschappelijk), lunchruimte (gemeenschappelijk), vergaderkamer (gemeenschappelijk), vlaggenmasten (gemeenschappelijk), indeling in kantoorkamers door middel van systeemscheidingswanden, voorbereiding glasvezel verbinding (tot aan de serverruimte).

Huurvoorwaarden

De huurprijs unit 1.3 van ca. 22,7 m² bedraagt € 275,- per maand (all-in), te vermeerderen met BTW. De huurprijs unit 1.4 van ca. 25,6 m² bedraagt € 310,- per maand (all-in), te vermeerderen met BTW. De huurprijs unit van ca. 48 m² bedraagt € 585,- per maand (all-in), te vermeerderen met BTW. De huurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 350,-- p.p.p.j. te vermeerderen met de BTW. (Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen).

Huurtermijn

Huurtermijnen vanaf 1 jaar zijn bespreekbaar met een opzegtermijn van 6 maanden voor expiratie huurovereenkomst. Deze dient per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot opgezegd te worden.

Huurprijsaanpassing

Deze wordt jaarlijks, per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum aangepast. Dit gebeurt op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

De huurprijs is inclusief de navolgende leveringen en diensten: levering van gas/water/elektriciteit voor zowel de gehuurde ruimte alsmede de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing buitenzijde, glasverzekering, vuilafvoer, terrein onderhoud, onderhoud parkeerterrein; - onderhoud dak; - onderhoud en keuring technische installaties zoals: - cv installatie, luchtbehandelinginstallaties, beveiligingsinstallatie en 5% administratiekosten.

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Edelgasstraat 57- Zoetermeer

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden