Weteringweg 2

Pijnacker

Functionele en representatieve kantoor-/ praktijkruimte, gelegen op bedrijventerrein 'De Boezem' te Pijnacker.

Bekijk details

Het betreft een functionele en representatieve kantoor-/ praktijkruimte die gelegen is op bedrijventerrein 'De Boezem' te Pijnacker. De bereikbaarheid vanaf de A-12 (Den Haag - Utrecht) via de N-470 (Zoetermeer - Rotterdam - Delft), alsmede via de A-13 (Den Haag - Rotterdam) is uitstekend. Tevens zijn er goede openbaar vervoer voorzieningen in de nabije omgeving.

 • Locatie

  Weteringweg 2 - Pijnacker
 • Metrage

  Momenteel totaal 637m² beschikbaar (van 1.076 m²)
 • Units beschikbaar va. 114 m² t/m 230 m²
 • Huurprijs

  v.a € 950,-- per maand all in (te vermeerderen met BTW)
 • Oplevering

  Per direct beschikbaar
 • Functie

  Kantoor-/ praktijkruimte

Bereikbaarheid

Het object is goed bereikbaar via de Delftsestraatweg (N-473) vanuit Delft (A-13, Den Haag - Rotterdam), alsmede via de Katwijkerlaan vanuit Zoetermeer (A-12, Den Haag - Utrecht). Tevens goede aansluiting naar de rijksweg A-4 (Den Haag - Amsterdam). Met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken via het NS- station (Hofpleinlijn) en via de buslijn (loopafstand).

Metrage

Metrage: Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van totaal circa 1.076m². Thans is er momenteel diverse ruimtes vanaf ca. 114 m² beschikbaar. De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580. Op eigen terrein en in de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Beschikbare units: 114 m² voor € 1.1500,00 | 120 m² voor € 950,00 | 173,5 m² voor € 1.6500,00 | 230 m² voor €1.500,00. Bedragen zijn per maand excl. B.T.W.

Opleveringsniveau

Opleveringsniveau: De kantoor-/ praktijkruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere: representatieve entree, toiletgroepen, centrale verwarming middels radiatoren, systeemplafond v.v. inbouwarmaturen, alarminstallatie, garderobe, wachtruimte aan rechterzijde met plaats voor 6-8 personen, van buiten en van binnen te bereiken garagebox, kantine-/ opslagruimte met toegang tot garagebox, airconditioning (kantoren 1e verd.), hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas, te openen ramen.

Huurvoorwaarden

Huurtermijn bedraagt 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen met een opzegtermijn van 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot. Beschikbaar in overleg en op korte termijn mogelijk. Huurpenningen dienen per maand vooruit betaald te worden, middels een machtiging tot automatische incasso. Huurprijsaanpassing: Deze wordt jaarlijks, per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum aangepast. Dit gebeurt op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

De huurprijs is inclusief de navolgende leveringen en diensten: levering van gas, water en elektra voor het gehuurde (inclusief algemene ruimten), waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement. Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten. Afvoer van huisvuil, alsmede eventuele reinigingsrechten. Het schoonhouden van de buitengevel inclusief de beglazing van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten. Het schoonhouden van ramen in gemeenschappelijke ruimten. De verzekering van alle glasruiten in de buitengevel van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten. Levering van energie en water voor gemeenschappelijke doeleinden. Het periodiek onderhoud (waarvoor door verhuurder een zgn. servicecontract afgesloten kan worden) van alle technische installaties, inclusief keuringen, beproevingen en de kosten daarvan. Het herstellen van beschadigingen, vervangen van lampen etc., in de algemene ruimten. Het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen, beplantingen, terreinen, wegen, parkeerplaats. De op de diensten en leveringen drukkende beheersadministratiekosten van 5%.

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Weteringweg 2 - Pijnacker

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden