Willem Dreeslaan 430-436

Zoetermeer

De kantoorvilla's zijn gelegen op het 'Businesspark Oosterheem' en door de prominente ligging eenvoudigweg niet te missen.

Bekijk details

Een jonge, maar volwassen stad. Dat profiel past het beste bij Zoetermeer. De bedrijvigheid neemt nog altijd toe. Ook na werktijd is Zoetermeer de moeite waard. De laatste jaren is veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de zogenaamde leisure-sector, ofwel vrijetijdsbesteding. De stad is daarmee completer en aantrekkelijker geworden. Voor inwoners en bedrijven.

 • Locatie

  Willem Dreeslaan 430/436 te Zoetermeer
 • Metrage

  vanaf 90 m²
 • Huurprijs per jaar

  €145,- per m² per jaar (te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting).
 • Beschikbaarheid

  In overleg
 • Functie

  Kantoorruimte

Aan de Willem Dreeslaan in Businesspark Oosterheem bieden wij kantoorruimte(n) aan in vier representatieve kantoorvilla's. De villa's zijn gebouwd in 2010 en vallen op door hun tijdloze en chique uitstraling. U huurt er units vanaf 90 m² tot 715 m². De kantoorvilla's aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer hebben een hoogwaardige afwerking met hoge plafonds en chique kersenhouten deuren. Iedere villa heeft een representatieve entree met een natuurstenen vloer. Hier kunt u met een gerust hart uw klanten verwelkomen!

De kantoorruimte(n) zijn verdeeld over de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Iedere unit beschikt over een luxe pantry, eigen toiletvoorzieningen, een intercom, alarminstallatie en glasvezelbekabeling. De wanden en vloeren zijn netjes afgewerkt, er zijn kabelgoten voor data, elektra en telefonie en er zijn diverse wandcontactdozen. U hoeft dus niet eerst uitgebreid te klussen voordat u de kantoorunit kunt betrekken.

Bereikbaarheid: Businesspark Oosterheem ligt op een steenworp afstand van de A12 richting Den Haag en Utrecht. Via de uitvalswegen N-469 en N-470 bent u bovendien binnen korte tijd in Leidschendam, Rotterdam en Delft. Op het eigen terrein van de kantoorvilla's zijn er parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Aan de openbare weg worden extra parkeerplaatsen voor bezoekers gerealiseerd. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. RandstadRail station Willem Dreeslaan is op loopafstand. Hier neemt u de lightrailverbinding naar Den Haag en Rotterdam. In de toekomst maakt het geplande station BleiZo het aanbod van openbaar vervoer compleet.

Metrage

Kantoorvilla 1 (Willem Dreeslaan 436). Begane grond VERHUURD, eerste verdieping VERHUURD, tweede verdieping ca. 195m² kantoorruimte. Kantoorvilla 4 (Willem Dreeslaan 430). Begane grond VERHUURD, eerste verdieping VERHUURD, tweede verdieping ca. 195 m² kantoorruimte. De oppervlakten zijn gemeten volgens NEN 2580. Parkeren: elke kantoorruimte heeft een aantal parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Tevens worden aan de openbare weg extra bezoekers parkeerplaatsen gerealiseerd.

Opleveringsniveau

Het opleveringsniveau is hoogwaardig en de kantoorvillas zijn onder andere voorzien van: representatieve entree voorzien van natuurstenen vloer; te openen ramen voorzien van isolatie glas (draai-/ kiep); duurzame energie voorziening met warmte- en koude opslag; kabelgoten ten behoeve van data, elektra en telefonie, voorzien van elektra en voldoende wandcontactdozen; diverse data aansluitpunten; afgewerkte wanden; meervoudige mechanische ventilatie met vloerkoeling en verwarming; zonwering buitenzijde op zonbelaste gevels (elektrisch bedienbaar); alarminstallatie; systeemplafond voorzien van inbouw verlichtingsarmaturen; luxe pantry; thans aanwezig inbouwpakket (scheidingswanden, vloerafwerking, databekabeling etc.).

Huurvoorwaarden

Huurprijs: € 145,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurprijs parkeren: € 750,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen. Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot. Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk. Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Servicekosten

Service- en energiekosten: Serviceabonnement € 30,-- p/m² per jaar, storingen verhelpen, keuringskosten en dergelijke ten behoeve van o.a.: liftinstallatie; luchtbehandelingsinstallatie(s); centrale verwarmingsinstallatie; warmwaterinstallatie(s).

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Willem Dreeslaan 430/436 te Zoetermeer

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden