Markt 4

Gouda

Winkelruimte aan het marktplein van Gouda

Bekijk details

Het winkelpand is gelegen in de sfeervolle en historische binnenstad van Gouda direct aan de Markt met het historische stadhuis.

 • Locatie

  Markt 4 te Gouda
 • Metrage

  ca. 58 m2
 • Beschikbaarheid

  Per direct beschikbaar
 • Huurprijs

  €1.950,- per maand (te vermeerderen met omzetbelasting)
 • Functie

  Winkel of horeca ruimte

Het winkelpand is gelegen in de sfeervolle en historische binnenstad van Gouda direct aan de Markt met het historische stadhuis. Op de donderdagochtend en zaterdag is de warenmarkt rond het stadhuis op de Markt te bezoeken en in de zomer de georganiseerde Goudse kaasmarkten. Er bevinden zich ook winkels- en horecavoorzieningen in de directe omgeving waaronder de landelijke ketens Etos, Trekpleister, De Tuinen, AH, Wibra en Zeeman.

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Markt 4 te Gouda

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden