J.L. v Rijweg 121-143

Zoetermeer

Het kantoorgebouw "Soeterweijde" is gelegen nabij het Stadshart van Zoetermeer, op de hoek van de J.L. van Rijweg en de Van Leeuwenhoeklaan.

Bekijk details

Het kantoorgebouw "Soeterweijde" is gelegen nabij het Stadshart van Zoetermeer, op de hoek van de J.L. van Rijweg en de Van Leeuwenhoeklaan grenzend aan een parkgebied met appartementen en waterpartijen met voorzieningen op loopafstand zoals parkeergarages, winkels, horecagelegenheden, postkantoor en banken.

 • Locatie

  J.L. van Rijweg 121-143 te Zoetermeer
 • Metrage totaal

  Ca. 2.250 m²
 • Beschikbaarheid vanaf

  413 m2
 • Huurprijs

  Vanaf € 115,-- per m² per jaar te vermeerderen met de BTW
 • Oplevering

  Per direct beschikbaar
 • Functie

  Kantoorruimte

Metrage

Momenteel is er nog circa 1.210,5 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar en is als volgt verdeeld: Begane grond: verhuurd, 1e verdieping: beschikbaar ca. 441 m², 2e verdieping: beschikbaar ca. 455,5 m², 3e verdieping: beschikbaar ca. 190 m², 4e verdieping: verhuurd, 5e verdieping: verhuurd. Deelverhuur per halve verdieping is bespreekbaar. (De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580). Op eigen terrein zijn nog 15 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau

De kantoorverdiepingen en de gemeenschappelijke ruimten zijn zeer representatief en hebben een hoog opleveringsniveau en zijn voorzien van o.a.: een representatieve entree, buitengevel sierbeton en aluminium puien met isolerende beglazing (draai/ kiepramen), mechanische ventilatie met topkoeling, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, dubbele toiletgroep per verdieping, pantry per verdieping, kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, intercominstallatie, lift (13 personen/ 1.000 kg), centrale verwarming d.m.v. radiatoren voorzien van thermostaatkranen. Door de situering van lift en trappenhuis in de kern van het kantoor en de stramienmaat van 1,80 meter is een efficiënte kamerindeling mogelijk (tot 16 kamers per 455 m² vloeroppervlak).

Huurvoorwaarden

Huurprijs kantoorruimte: vanaf € 115,-- per m² per jaar (te vermeerderen met de BTW). Huurprijs parkeren: € 650,-- per plaats per jaar (te vermeerderen met de hierover BTW).

Huurtermijn

Het huurtermijnen 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen, met een opzegtermijn van 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst. Deze dient per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot opgezegd te worden.

Huurprijsaanpassing

Deze wordt jaarlijks, per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum aangepast. Dit gebeurt op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

De service- en energiekosten bedragen € 30,-- p/m² per jaar (te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting), als voorschot te voldoen met naverrekening voor en door of vanwege de huurder te verzorgen leveringen en diensten zoals onder andere: gas, elektra- en watergebruik, schoonmaken algemene ruimte, glasbewassing (buitenzijde), onderhoud installaties, onderhoud groenvoorziening, glasverzekering, diverse onderhoudswerkzaamheden, 5 % administratiekosten over deze leveringen en diensten.

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

J.L. van Rijweg 121-143 te Zoetermeer

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden