Herenstraat 125A

Voorburg

Authentieke gestoffeerde woning met groot terras in de levendigste straat van Voorburg

Bekijk details

Authentieke ruime gestoffeerde woning (van ca. 160 m2) boven een rustige winkelruimte met groot (dak)terras in de een van de levendigste straten van Voorburg.

 • Locatie

  Herenstraat 125A te Voorburg (1e en 2e etage)
 • Metrage

  Ca. 150 m2 BVO
 • Huurprijs per maand

  € 1.200,- per maand
 • Oplevering

  Beschikbaar per 1 juli 2020
 • Functie

  Woonruimte

Op toplocatie in de historische, autovrije en gezellige Herenstraat met leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes verkerend dit unieke 17e eeuws bovenhuis met dakterras op het noordwesten. Op loopafstand (2 min) van NS-Station Voorburg (trein- en busverbinding naar Den Haag centrum en omliggende gemeenten), tevens in de directe nabijheid van uitvalswegen A4, A12 en A13.

Indeling

Entree op straatniveau, hal met meterkast, trap naar 1e etage. Bovenaan de trap loopt u tegen de ruime open keuken aan de achterzijde aan met openslaande deuren naar het dakterras gelegen op het Noordwesten. De zeer ruime woon-/eetkamer is volledig voorzien van een originele houten visgraad vloer. Vanuit de keuken heeft u via een volgende trap direct toegang tot de bovenetage. Via de ruime overloop, welke voorzien is van een vaste kastenwand, heeft u toegang tot de zeer ruime slaapkamer en nette badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en WC.

Fotoimpressie

Herenstraat 125A te Voorburg

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden