Heliumstraat 34

Zoetermeer

Het betreft een zelfstandige kantoorvleugel op de 1e verdieping gelegen op een prominente zichtlocatie direct aan de Oostweg op het bedrijventerrein ‘Lansinghage’ te Zoetermeer.

Bekijk details

Het betreft een zelfstandige kantoorvleugel op de 1e verdieping gelegen op een prominente zichtlocatie direct aan de Oostweg op het bedrijventerrein 'Lansinghage' te Zoetermeer.
Door de ligging direct nabij de A-12 (Den-Haag - Utrecht v.v.) en de nieuwe N-470 (Zoetermeer - Delft - Rotterdam) is het bedrijfspand via de Oostweg en Pastellaan uitstekend bereikbaar. De busverbinding zorgt ervoor dat het bedrijfspand ook op deze wijze goed bereikbaar is.

 • Locatie

  Heliumstraat 34 te Zoetermeer
 • Metrage

  Circa 150m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
 • Huurprijs

  € 1.600,-- per maand te vermeerderen met BTW
 • Oplevering

  In overleg, op korte termijn mogelijk.
 • Functie

  Kantoorruimte

Metrage

Momenteel is er nog circa 150 m² kantoorruimte op de begane grond voor verhuur beschikbaar. Er zijn op eigen terrein nog 6 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar

Opleveringsniveau

Het bedrijfspand wordt opgeleverd in huidige staat voorzien van onder andere: representatieve entree, systeemplafond v.v. inbouw LED verlichtingsarmaturen, indeling door middel van systeemscheidingswanden, kabelgoten, airconditioning, centrale verwarming middels radiatoren v.v., thermostaatkranen, pantry, lamellen, vloerbedekking, luxe dames- en herentoiletgroep (gemeenschappelijk), dubbele- en zonwerende beglazing en draai-/ kiepramen;

Huurvoorwaarden

Huurprijs kantoorruimte: € 1600,-- per maand (te vermeerderen met de BTW). Huurprijs parkeren: € 500,-- per plaats per jaar (te vermeerderen met de hierover BTW).

Huurtermijn

Het huurtermijnen 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen, met een opzegtermijn van 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst. Deze dient per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot opgezegd te worden.

Huurprijsaanpassing

Deze wordt jaarlijks, per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum aangepast. Dit gebeurt op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

De service- en energiekosten bedragen € 450,-- per maand (te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting), als voorschot te voldoen met naverrekening voor en door of vanwege de huurder te verzorgen leveringen en diensten zoals onder andere: gas, elektra- en watergebruik, schoonmaken algemene ruimte, glasbewassing (buitenzijde), onderhoud installaties, onderhoud groenvoorziening, glasverzekering, diverse onderhoudswerkzaamheden, 5 % administratiekosten over deze leveringen en diensten.

Foto impressie

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Heliumstraat 34 te Zoetermeer

 • Legenda

Interesse?

Wij leiden u graag, geheel vrijblijvend, rond. Laat uw contactgegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

* Verplichte velden