Pijnacker

Weteringweg 2

Discover Weteringweg 2
200507 Weteringweg 2 2
Scroll
Locatie
Weteringweg 2 te Pijnacker
Metrage
Momenteel totaal 637m² beschikbaar (van 1.076 m²). Units beschikbaar va. 67,5 m² t/m 230 m²
Huurprijs
€ 95,00 per m² per jaar (te vermeerderen met BTW)
Oplevering
Per direct beschikbaar
Functie
Kantoor-/ praktijkruimte
Van der Kooy PS0343
Contactpersoon
Simone Kruithof - vd Berg simone@vdk.nl

Bereikbaarheid

Het object is goed bereikbaar via de Delftsestraatweg (N-473) vanuit Delft (A-13, Den Haag - Rotterdam), alsmede via de Katwijkerlaan vanuit Zoetermeer (A-12, Den Haag - Utrecht). Tevens goede aansluiting naar de rijksweg A-4 (Den Haag - Amsterdam). Met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken via het NS- station (Hofpleinlijn) en via de buslijn (loopafstand).

Metrage

Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van totaal circa 1.076m². Thans is er momenteel diverse ruimtes van ca. 36,6 m² beschikbaar. De oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580. Op eigen terrein en in de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Beschikbare units: 67,5 m² voor: €290,00 | 106 m² voor € 840,00 | 114 m² voor € 900,00 | 120 m² voor € 950,00 | 230 m² voor €1.820,00. Bedragen zijn per maand excl. B.T.W.

Opleveringsniveau

De kantoor-/ praktijkruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van onder andere: representatieve entree, toiletgroepen, centrale verwarming middels radiatoren, systeemplafond v.v. inbouwarmaturen, alarminstallatie, garderobe, wachtruimte aan rechterzijde met plaats voor 6-8 personen, van buiten en van binnen te bereiken garagebox, kantine-/ opslagruimte met toegang tot garagebox, airconditioning (kantoren 1e verd.), hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas, te openen ramen.

Servicekosten

De huurprijs is inclusief de navolgende leveringen en diensten: levering van gas, water en elektra voor het gehuurde (inclusief algemene ruimten), waaronder wordt verstaan het verbruik van brandstof en elektriciteit ten behoeve van verwarming, ventilatie en overige algemene voorzieningen, vastrechtkosten, de meterhuur, alsmede de te maken kosten voor het juist meten, welke meting door of namens verhuurder wordt geregistreerd alsmede toegewezen, van het energieverbruik en het daarop betrekking hebbende serviceabonnement. Het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten. Afvoer van huisvuil, alsmede eventuele reinigingsrechten. Het schoonhouden van de buitengevel inclusief de beglazing van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten. Het schoonhouden van ramen in gemeenschappelijke ruimten. De verzekering van alle glasruiten in de buitengevel van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten. Levering van energie en water voor gemeenschappelijke doeleinden. Het periodiek onderhoud (waarvoor door verhuurder een zgn. servicecontract afgesloten kan worden) van alle technische installaties, inclusief keuringen, beproevingen en de kosten daarvan. Het herstellen van beschadigingen, vervangen van lampen etc., in de algemene ruimten. Het onderhoud van gemeenschappelijke tuinen, beplantingen, terreinen, wegen, parkeerplaats. De op de diensten en leveringen drukkende beheersadministratiekosten van 5%.

Huurvoorwaarden

Huurtermijn bedraagt 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen met een opzegtermijn van 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot. Beschikbaar in overleg en op korte termijn mogelijk. Huurpenningen dienen per maand vooruit betaald te worden, middels een machtiging tot automatische incasso. Huurprijsaanpassing: Deze wordt jaarlijks, per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum aangepast. Dit gebeurt op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Weteringweg 2 - begane grond

WW2

Weteringweg 2 - eerste etage

WW2
Close