Gouda

Markt 4

Winkelruimte aan het marktplein van Gouda.

Discover Markt 4
EMAGE090504 005
Scroll

Het winkelpand is gelegen in de sfeervolle en historische binnenstad van Gouda direct aan de Markt met het historische stadhuis.

Locatie
Markt 4 te Gouda
Metrage
Ca. 58 m² winkelruimte
Beschikbaarheid
Per direct beschikbaar
Huurprijs
€1.950,- per maand (te vermeerderen met omzetbelasting)
Functie
Winkel- of horeca ruimte
Van der Kooy PS0343
Contactpersoon
Simone Kruithof - vd Berg simone@vdk.nl

Details

Winkelruimte van ca. 58 m² met een frontbreedte van ca. 8 meter op het marktplein van Gouda. De winkelruimte wordt casco opgeleverd met een huurtermijn van 5 jaar, met telkens de mogelijkheid tot verlenging met 5 jaar. 

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Close