Zoetermeer

Boris Pasternaklaan 12-18

Kantoorruimte op 'Sawa II' en is gelegen in kantorenpark 'Rokkeveen' te Zoetermeer.

Discover Boris Pasternaklaan 12-18
Boris Pasternaklaan 16 9
Scroll

De kantoorontwikkeling 'Sawa II' is gelegen in kantorenpark 'Rokkeveen' te Zoetermeer. Deze hoogwaardige kantoorlocatie ten zuiden van de A-12 kenmerkt zich door overwegend middelgrote kantoorgebouwen in een parkachtige opzet.

Locatie
Boris Pasternaklaan 12-18 te Zoetermeer
Metrage
Momenteel 135 m² (gelegen op de 3e etage) van totaal 1.763 m²
Huurprijs
€ 135,- per m² per jaar (te vermeerderen met omzetbelasting)
Oplevering
Per direct beschikbaar
Functie
Kantoorruimte
Untitled
Contactpersoon
Ticor Gordijn ticor@vdk.nl

'Sawa II' omvat in totaal zes vrijstaande kantoorvilla's welke zijn gesitueerd rondom een onder architectuur aangelegde parkachtige tuin met waterpartijen. Rond de binnentuin, die in verschillende niveaus is aangelegd, ligt de toegangsweg, waaraan de hoofdentrees van alle kantoorvilla's zijn gesitueerd. Onder de gemeenschappelijke binnentuin met waterpartijen ligt een ondergrondse stallingsgarage met 250 parkeerplaatsen. Tevens is hier de fietsenstalling gesitueerd.
Inmiddels hebben zich gerenommeerde bedrijven als onder andere Transport & Logistiek Nederland, KPN, Dunea en De Goede Woning op het kantorenpark 'Sawa' gevestigd.
Ook is het winkelcentrum 'Rokkeveen' met al zijn voorzieningen gelegen direct tegenover het project.

Bereikbaarheid

Door zijn centrale ligging in Rokkeveen is 'Sawa II' aangesloten op een uitstekende infrastructuur. 'Sawa II' ligt nagenoeg direct aan de rijksweg A-12 (Den Haag - Utrecht v.v.). De rijkswegen A-4 en A-13, met verbindingen naar onder meer Amsterdam en Rotterdam, zijn in korte tijd bereikbaar evenals de luchthavens Schiphol (20 minuten) en Rotterdam Airport (15 minuten). Met het openbaar vervoer is 'Sawa II' eveneens optimaal bereikbaar. Het station (trein, bus, RandStadRail) Zoetermeer is op loopafstand gelegen.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte zal worden opgeleverd in huidige hoogwaardige staat, dat wil zeggen voorzien van onder andere:

* toegang door middel van een tourniquet;
* representatieve centrale hal;
* luxe dames- en herentoiletgroep per verdieping;
* centrale verwarming middels radiatoren voorzien van thermostatische ventielen;
* luchtbehandelingsinstallatie voorzien van 3- voudige mechanische ventilatie met topkoeling;
* kabelgoten aan de gevels voorzien van 3 compartimenten (geïntegreerd) en per stramien van 1,80 m voorzien van een dubbele wandcontactdoos ten behoeve van elektra, een ledige doos voor telefoonbekabeling en een ledige doos voor databekabeling;
* luxe uitgevoerde liftinstallatie (Otis/ 8 personen/ 630 kg);
* systeemplafond voorzien van ingebouwde beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
* indeelbaarheid op een stramien van 1,80 m;
* luxe pantry;
* ontruimingsinstallatie;
* stallingsgarage voorzien van een slagboominstallatie met intercomverbinding, het systeem is voorbereid op het gebruik van een codesysteem;
* te openen ramen (draai-/ kiep);
* aluminium kozijnen voorzien van zonwerende en isolerende beglazing;
* tweetal noodtrappenhuizen;
* werkkast per verdieping voorzien van een warm- en koudwater tappunt;
* huidige kantoorinbouwpakket (systeemscheidingswanden, vloerafwerking, keukens e.d.).

Huurvoorwaarden

Huurprijs: € 145,-- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurprijs parkeren: € 750,-- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen. Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot. Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk. Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Servicekosten

......

Overige informatie

De huurovereenkomst is een standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 30-01-2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17-02-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21. Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Voorbehoud huurovereenkomst: positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder; goedkeuring directie verhuurder.

Close